Pe Gorun’s World încurjăm, din motive de sustenabilitate, folosirea materialelor digitale. Acestea vor fi disponibile automat pe email și pe site, după efectuarea plății

Dar dacă optezi pentru materiale printate fizice, în formatul GW Box, iată care sunt termenii pentru livrare.

Produsele fizice Gorun’s World se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat. Utilizăm de cele mai multe ori Sameday, iar taxa de transport este de 19 RON + TVA.

De asemenea, oferim opțiunea de a ridica GW de la orice easybox. Alegi această opțiune în etapa de finalizare a comenzii tale.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 48 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la dumneavoastră în termen de maxim 5-10 zile lucrătoare de la data confirmării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

Box

în curând

Blog

Despre noi