🙂

Ne bucurăm să facem echipă și îți mulțumim pentru încredera ta în Gorun’s World Box, cutie pe care am creat-o pentru părinți și copii. Îți dorim să te bucuri de timpul petrecut împreună cu copiii și beneficiile activităților să fie pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Materiale incluse

Cutiile noastre includ activități și resurse educative potrivite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani.

Poți asocia oricând orice alte resurse pentru a explora mai mult tema cutiei. Dacă ai acasă cărți, puzzle-uri sau jucării legate de subiect, le poți adăuga pentru a câștiga și mai mult din această experiență de învățare.

Autori

Activitățile au fost concepute aproape în totalitate de mine, Alexandra, mama a 2 copii și profesoară de engleză de 12 ani.

Drepturi de autor

Toate resursele incluse sunt cu drepturi de autor Gorun’s World. Sunt doar pentru uz personal, nu sunt pentru copiere, revânzare sau distribuire de niciun fel. Pentru acord de utilizare comercială te rugăm să ne contactezi.

Siguranță

Materialele din această GW Box nu sunt potrivite copiilor sub 3 ani, deoarece pot conține piese mici care pot prezenta un risc de sufocare. Cutia și conținutul său trebuie utilizate numai sub supravegherea unui adult în orice moment și numai în scop educațional.

Organizarea activităților

Timpul de calitate petrecut cu părinții sau educația acasă au un impact mare asupra dezvoltării viitorilor adulți curioși. Când timpul pentru cercetare și planificare este limitat, acest proces poate deveni provocator și copleșitor pentru părinți. Pentru a naviga cu ușurință prin activități, am conceput un Plan de activități care include toate activitățile din Box și poate doriți să începeți cu pagina respectivă.

Te sfătuim să folosești Calendarul lunar de activități, pe care îl puteți achiziționa separat, în care poți organiza sesiuni de studiu scurte cu copiii. O modalitate eficientă de planificare este să stabilești o rutină care să includă sesiuni scurte, frecvente, de 15 minute, și să le poți prelungi treptat. Este vital să observi copiii și să le observați ritmul.

Pentru a menține interesul copiilor pentru activitățile din Box, descoperă-le împreună treptat, deoarece dacă le dezvălui pe toate odată, copiii se pot simți adesea copleșiți sau își doresc sa le exploreze pe toate și își pot pierde cu ușurință interesul.

Reduce Reuse Recycle

Materialul din care este produs cartonul cutiei GW Box este unul reciclat, dar si reutilizabil. Iti propunem sa folosesti cutia pentru a pastra fisele de lucru intre activitati. Dupa ce ai folosit fisele de lucru in scopul pentru care le-am produs, acestea pot fi utilizate pe verso pentru activitati creative ale copilului tau. Atunci cand vei considera ca anumite elemente din GW Box nu iti mai sunt de folos, te rugam sa le reciclezi, fiindca intreaga cutie si continutul acesteia sunt reciclabile.

Plantăm un copac

La rândul nostru, știm că este important să ne implicăm în comunitatea din jurul nostru. Așadar, ne-am asumat ca direcție de sustenabilitate că pentru fiecare trei GW Box vândute să plantăm un copac în România prin intermediul partenerilor de la One Tree Planted.

Termeni și condiții

Știm că uneori aceast gen de secțiune poate fi plicticoasă, dar credem ca merită sa citești și Termenii și condițiile noastre, fiindca îți pot răspunde la multe întrebări. Vei găsi informații despre livrări, plăți, factura fiscală, retururi, despre cookies și siguranța datelor tale.

Box

în curând

Blog

Despre noi